foto's

Welkom bij Groei & Bloei afdeling Waterweg-Noord

Afdeling Waterweg-Noord organiseert groene activiteiten in de regio Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en Maasland. Kijk eens in het jaarprogramma 2019. Er zijn al weer diverse activiteiten op het programma. Een paar vertrouwde titels, maar ook een aantal nieuwe of hernieuwde activiteiten.

Sinds de vorige jaarvergadering zijn de bestuursfuncties van voorzitter en secretaris vacant. Om onze activiteiten te kunnen blijven realiseren zijn we nog steeds op zoek naar nieuwe bestuursleden. Wjj zoeken ook een nieuwe webmaster.

Bekijk de fotoalbums en de terugblikken. Maak ook gebruik van kortingen met je ledenpas!

En… volg ons op Twitter en Facebook via onderstaande buttons. Je kunt je ook aanmelden voor onze gratis Nieuwsflits.

Deze maand in Groei & Bloei

Paars Gras