Groentips & Groeninfo

Wie heeft de groenste straat?

De editie 2017 van de groenste straat is helaas afgelast. Er waren te weinig deelnemers om van een competitie te spreken. 

De groenste straatwedstrijd is een competitie waarbij buren in Schiedam met elkaar hun straat zo groen mogelijk maken. Het begrip straat nemen we daarbij ruim. Het kan bijvoorbeeld ook gaan om een deel van een straat, een plein waaraan meerdere straten grenzen of de ruimte tussen flats in. 

Dit jaar organiseren we de wedstrijd voor de vijfde keer. In dit lustrumjaar hebben we een primeur: we kiezen ook de groenste Schiedammer. U kunt ook een groene Schiedammer nomineren.

Woont u in een groene straat, of kent zo'n straat, waarin buren met elkaar de straat vergroenen? Geef u dan op via degroenstestraatvanschiedam(at)gmail.com of nomineer een straat. 

Lees de Initiates file downloadwedstrijdvoorwaarden in de flyer.

Op de pagina's in de submappen vindt u tips om van uw straat de groenste van de stad te maken. Kijk ook naar de wedstrijdvoorwaarden.

Inspiratie nodig om uw buren te overtuigen dat het leuk is om mee te doen aan deze wedstrijd? Gebruik bijgaande powerpointpresentatie.

meer
15
Jan
Vergeten smaakmakers en paradijskorrels (Blik op de Tuin - 884)
10
Jan
VAN VERVAL TOT HOTEL