Diversen

Bekijk meer foto's in het fotoalbum

Stadshart Voorjaarsfair Maassluis: koud maar droog!

Een deel van de crew: van links naar rechts Margaret, Jannilies, Ellie, Ada en Thérèse (foto Bart Smits van Burgst)

Na dágen van regen konden we ons bijzonder gelukkig prijzen dat het op die zaterdag 25 mei tijdens de tweede Stadshart Voorjaarsfair in Maassluis droog was met zélfs wat zonne-stralen!

De dag begon gelukkig ook met weinig wind. Met vereende krachten werd om negen uur onze kraam snel opgebouwd, de beach flag in elkaar gezet en de vele plugplanten, kruiden en een groot aantal schitterende digitalissen door Piet en Thérèse Zwaard aangevoerd.

Met de zomerbloeiende plugplantjes werden aardig wat hanging baskets in elkaar gezet. Voor wie geen ‘vieze vingers’ wilde maken of geen tijd had waren kant-en-klare baskets te koop. In de losse verkoop was er voor de plugjes en kruiden voor kleine prijsjes veel animo maar het vingerhoedskruid was de publiekslieveling.

’s Middags begon het wat harder te waaien en werd het kouder: de lekkere warme koffie
of thee, gebracht door twee dames van de Fair, was dan ook bijzonder welkom. Een woord van dank aan de organisatoren van deze Voorjaarsfair is hier dan ook op zijn plaats.

Vrijwel ons voltallig bestuur en de ondersteuningscommissie zijn de hele dag behoorlijk
en gezellig in de weer geweest: met de kopers en onder elkaar werd heel wat afgelachen. En... de kraamopbrengst van ruim € 500 (!) voor 'Stichting Hulphond' heeft onze stoutste verwachtingen overtroffen. Dank aan allen!

Margaret Strijbosch

meer
Margaret maakt een basket voor een klant (foto Jannilies Smits van Burgst)
19
May
De schrik van de straat
19
May
Nieuwlicht