Leuk en gezellig Nazomerfeest in Maasland

Zaterdag 31 augustus: vroeg uit de veren voor dit Nazomerfeest want onze kraam moest uiterlijk half negen ingericht zijn... Twee derde daarvan werd in beslag genomen door zelf opgekweekte plantjes
voor de verkoop ten behoeve van de donatie aan 'Stichting Hulphond'.

Gelukkig waren de weergoden ons dit keer gunstig gezind en werd het een droge, redelijk zonnige dag met een prima temperatuur. De goede organisatie van dit evenement droeg ook een belangrijk steentje bij aan het welslagen van dit feest.

Heel wat plantjes hebben deze dag een nieuw tehuis gevonden, natuurlijk met de nodige informatie en adviezen voor een rijke bloei en oogst voor de tuin- en kruidenliefhebbers.

Met een opbrengst van ruim € 100 kunnen we terugblikken op een lange, mooie dag
en... een heel geslaagd marktseizoen van deze specifieke activiteiten van onze afdeling.

PS De totale opbrengst van de diverse markten is in december gedoneerd aan 'Stichting Hulphond' (red.)

(tekst en foto's Margaret Strijbosch)