hoop voor Albanië

Dinsdag 29 november 2016 was het zover. Het geld dat ingezameld is voor het Goede Doel van 2016 kon symbolisch overgedragen worden. Jan Prins van Stichting Hoop voor Albanië in bijzijn van Jan Priem en Dick Meijerink van het Lentiz College ontvingen uit handen van Thérèse Zwaard een waardebon.

Ondanks de wat tegenvallende verkopen van onze planten is het mooie bedrag van € 1000,00 overgemaakt aan Stichting Hoop voor Albanië. Er was nog een bedrag over van het vorige Goede Doel (het dakterras bij De Vloot). We hebben daar maar een deel van ons geld aan besteed, omdat Omroep Max zich ineens over het project ontfermde. Wel hebben we dit voorjaar de bloembakken en potten opnieuw ingeplant en proberen dat ook volgend voorjaar weer te doen.

Het Goede Doel van 2017 is inmiddels ook gekozen. Hierover leest u binnenkort meer.

de website van Stichting Hoop voor Albanië: www.hoopvooralbanie.nl en stemmen op het project bij Wilde Ganzen.