Activiteiten & Actueel

Plantenruilbeurs bij Beekenkamp

Op 20 april houden afdeling Westland en afdeling Waterweg-Noord weer de jaarlijkse plantenruilbeurs bij Plantenkwekerij Beekenkamp.

De planten kunnen tussen 9.30 uur en 9.45 uur worden klaar gezet. Vanaf 10.00 uur tot ongeveer 11.00 uur kan er worden geruild. Iedereen is welkom.

Plantenkwekerij Beekenkamp is te vinden aan de Korte Kruisweg in Maasdijk. Vanuit het dorp gezien is het de laatste inrit links, er worden wegwijzers met het logo van Groei & Bloei geplaatst. Er is volop parkeergelegenheid.

De regels voor de verkoop

Evenals in het afgelopen jaar is er op de plantenruilbeurs gelegenheid om planten niet alleen te ruilen, maar amateurkwekers kunnen ze ook tegen een vriendenprijs verkopen. Een vriendenprijs houdt in, dat de prijzen duidelijk onder de prijzen van de handel moeten zitten. Tevens dienen deze planten niet alleen in een pot, maar ook voorzien van een label met naam en gegevens van de plant te worden aangeboden.

Dit jaar zullen door leden van afdeling Waterweg-Noord ook plantjes worden verkocht “Voor het Goede Doel”.

En er is koffie met iets lekkers te koop.

Hebt u niets te ruilen, geen probleem, u kunt ook komen kijken hoe een ruilbeurs in zijn werk gaat. Vragen kunt u stellen via info(at)westland.groei.nl