Activiteiten & Actueel

Plantenruilbeurs bij Beekenkamp

Op zaterdagochtend 21 april 2018 is er een plantenruilbeurs bij plantenkwekerij Beekenkamp. Deze ruilbeurs is voor iedereen gratis toegankelijk. De planten kunnen tussen 9.30 uur en 9.45 uur worden klaar gezet. Vanaf 10.00 uur tot ongeveer 11.00 uur kan er worden geruild. Iedereen is welkom. Plantenkwekerij Beekenkamp is te vinden aan de Korte Kruisweg in Maasdijk. Vanuit het dorp gezien is het de laatste inrit links, er worden wegwijzers met het logo van Groei & Bloei geplaatst. Er is volop parkeergelegenheid.

Regels verkoop

Even als in het afgelopen jaar is er op de plantenruilbeurs gelegenheid om planten niet alleen te ruilen, maar amateurkwekers kunnen ze ook tegen een vriendenprijs verkopen. Een vriendenprijs houdt in, dat de prijzen duidelijk onder de prijzen van de handel moeten zitten. Tevens dienen deze planten niet alleen in een pot, maar ook voorzien van een label met naam en gegevens van de plant te worden aangeboden.

Hebt u niets te ruilen, geen probleem, u kunt ook komen kijken hoe een ruilbeurs in zijn werk gaat. Vragen kunt u kwijt via info(at)westland.groei.nl  

meer
13
Dec
Westlandse buitenplaatsen van weleer
06
Dec
De kracht van kruiden - Blik op de tuin no. 879