Voorjaarsworkshop bloemschikken

Op zaterdag 13 april is de voorjaarsworkshop bloemschikken.

Net als bij de voorjaarsworkshop van 2018 zijn we te gast in de kas van Stadslandbouw Van Ruytenburch in Vlaardingen.
Het is niet makkelijk om aan te geven wat het onderwerp zal zijn, de beschikbaarheid en prijzen van de bloemen en materialen zijn van doorslaggevende invloed, maar Rosetta is creatief en de onderwerpen tot nu toe zijn altijd heel leuk geweest. Dus: snel aanmelden, dan weet u zeker dat u ook een mooi stuk kunt maken.

Locatie
Kas van Stadslandbouw Van Ruytenburch, Hofsingel 82-84, Vlaardingen, vergeet de parkeerschijf niet!!

Ledenprijs € 25,00
Niet-ledenprijs € 29,00
Tijden: 9.30 en 13.00 uur, eerst wordt ingeschreven voor de ochtend.
Aanmelden bij Ellie Smit per email Opens window for sending emailemail of telefonisch 010-5911163 voor 23 maart 2019 i.v.m. het inkopen van de materialen

Meebrengen: mesje en snoeischaar(tje)
Na aanmelding bij Ellie Smit wordt u verzocht het bedrag over te maken op de bankrekening van K.M.T.P. Maassluis/Maasland, IBAN: NL78ABNA 0810020548