Waterweg-Noord

Update! Therese is nog lang niet door de planten heen.

Gelukkig heeft zij wel een goede bestemming gevonden voor de kruidenplanten! Deze worden geschonken aan de tuin van de voedselbank Schiedam! Mooi maatschappelijk initiatief.

Kijk voor de plantenlijst op de website.

 

Verkoopplanten voor het Goede Doel:

Hulphond Nederland

Ik heb een lijstje met de planten gemaakt, hier in de tuin uitzoeken gaat helaas niet. “Bestellingen” kan ik per mail noteren pzwaard(at)caiway.nl of per telefoon 010-5913658 en spreek dan af wanneer de planten afgehaald kunnen worden. Daarbij geef ik dan een minimumprijs, maar het staat vrij om een hoger bedrag te gireren voor het Goede Doel. Graag zelf een doosje/tray of kratje meebrengen. Het gironummer waarop u kunt overmaken: NL25 INGB 0001731602 t.n.v. P.C.W. Zwaard en/of T.C. Zwaard-Hakbijl.

Jannilies was ook al druk aan het stekken gegaan voor de Corona crisis en zij wil deze stekken graag verkopen voor het Goede Doel. Op de lijst heb ik deze erbij gezet. Voor deze planten kunt u mailen/bellen met Jannilies: 010-5916055 of bart.jannilies(at)kpnplanet.nl en deze bij Jannilies ophalen. Geld voor deze planten kunt u aan mij overmaken of met gepast geld aan Jannilies betalen.

De hele opbrengst is bedoeld voor het Goede Doel: Hulphond Nederland. De potgrond is een donatie van BvB Substrates en er blijft niets aan de strijkstok hangen.....

Afrekenen doen dus we het liefst via overmaking aan mij, aan het eind van het jaar gireer ik het hele bedrag aan Hulphond Nederland en maak weer een afspraak voor een gastles op school.

Jannilies en ik zitten er klaar voor dus roept u maar.

Groet, Thérèse

Klik hier voor de bestellijst.